Dag 12 Olden-Hundvin 

Vandaag 4,5 uur gereden naar het volgende verblijf. Onderweg weer mooie omgevingen gezien. Wat ons opvalt is dat Noorwegen weinig parkeergelegenheid heeft bij mooie uitzichten. Vandaag daarom ook weinig foto’s kunnen maken. Omgeving goed in ons opgenomen voor de herinnering.

In de omgeving waar we nu zitten zijn de bergen minder hoog. Veel rotsachtige heuvels met een paar naaldbomen. Veel eilandjes voor de kust en veel viswater. Zoete vijvers met forel en zout water in de fjorden.

De temperatuur is inmiddels gestegen. Vanmiddag was het 21C. Nog even lekker in het zonnetje kunnen zitten op de camping. Gisteren boven op de besneeuwde berg 4C. Wat een temperatuurverschil!

De camping waar we nu zitten  is een beetje vergane glorie. Het huisje is niet al te schoon en de camping zelf een beetje een rommeltje. De plaatjes op internet zagen er toch  iets anders uit. Maar we vermaken ons prima. We trekken er toch veel op uit en genieten van de omgeving.

Jeroen had in de avond nog een forel gevangen en meegenomen. Hij ligt nu schoongemaakt in de koelkast, klaar om gebakken te worden.

Plaats een reactie